Wat jij kunt doen

Een eerlijke wereld maken we samen

Ik droom van een eerlijke wereld. Waar iedereen zichtbaar zichzelf kan zijn. Waar het niet uitmaakt waar je bent geboren, wie je ouders zijn, wie je bent of van wie je houdt, voor de kansen die je krijgt. Waar je veilig bent, ook achter de voordeur. En dat is voor mij zoveel meer dan alleen politiek. Het is persoonlijk. Want ik weet hoe het is, als het thuis niet veilig is.

Daarom vraag ik jouw stem op 17 maart. Om mij keihard in te kunnen blijven zetten voor gelijke kansen in ons onderwijs, voor de aanpak van geweld achter de voordeur, voor mensenrechten wereldwijd. Want die eerlijke wereld, die maken we samen. Doe je mee?

Wat kun jij doen?

  • Organiseer een tafel van tien

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart leg ik mijn oor te luisteren bij (ervarings)deskundigen in het hele land: studenten, professionals, onderzoekers, mensen die uit eigen ervaring kunnen spreken. Kortom: mensen zoals jij. Op zoek naar de meest prangende problemen, en wat daar volgens jullie aan gedaan moet worden.

Heb jij een onderwerp waarover je met mij en andere (ervarings)deskundigen in gesprek wilt? Of ken jij mensen die ideeën hebben hoe het beter kan en mij graag iets zouden willen meegeven richting de verkiezingen? Van harte welkom!

  • Doe mee!

Wil je meehelpen om de wereld een stukje eerlijker te maken? Doe mee! Hier lees je wat je kunt doen om samen het verschil te maken.

  • Word lid van de PvdA

Meedenken over belangrijke thema’s? Je kennis over de politiek vergroten? Iets doen voor jouw buurt? Sluit je dan nu aan en word lid van de PvdA! Hier lees je hoe.

%d bloggers like this: