Coming up

Kirsten’s agenda de komende weken: 

2 maart – HVA Verkiezingsdebat

savethedateverkiezingsdebat-website

Het is spannend in verkiezingsland. Vorig jaar werd er gekozen in Amerika, Oostenrijk en Italië. Dit jaar is Nederland weer aan de beurt: op 15 maart kiest Nederland een nieuw kabinet. Wil je meepraten over de spannende, maar ingewikkelde verkiezingsstrijd? Weet je nog niet wat je gaat stemmen en wil je direct antwoord op je vragen? Dan is het verkiezingsdebat bij FLOOR iets voor jou!

Debat onder leiding van Joost Karhof (bekend van o.a. Nieuwsuur) met prominente politici van VVD, D66, CDA, PvdA, GroenLinks en SP. Samen met de studievereniging Bestuurskunde BSKA organiseert FLOOR een verkiezingsdebat over de Tweede Kamerverkiezingen.

En iedereen is welkom! We gaan met elkaar in discussie over belangrijke thema’s voor iedereen, geselecteerd door studievereniging Bestuurskunde BSKA: klimaat, zorg(kosten), integratie en discriminatie en de Europese Unie.

Locatie: HvA, Wibautstraat 2-4, Amsterdam
Tijd: 17:30 tot 18:30

Daarbij zijn er verschillende workshops te volgen die om 15:00 beginnen. Meer informatie is te vinden op de website.

4 maart – campagne in Bathmen

Oost West Thuis Best. Daarom mag Bathmen, waar ik getogen ben, natuurlijk niet ontbreken tijdens deze campagne. Op 4 maart kom je ons tegen!

6 maart – op bezoek in Bunnik

Op 6 maart is Kirsten te gast in het mooie Bunnik. Ze gaat er in gesprek met vrijwilligers en zal ‘s avonds geinterviewed worden door Vincent Bijlo.

8 maart – College Tour met Jet Bussemaker 

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag! Die avond zullen we het met Jet Bussemaker hebben over de emancipatie van Nederlandse vrouwen. Zijn we in Nederland al klaar met de vrouwenemancipatie? Waarom verdienen mannen nog steeds meer dan vrouwen? En welke barrières heeft de minister zelf moeten overwinnen in haar politieke carrière? Vanaf 20:00 uur zal Kirsten van den Hul samen met Jet Bussemaker ingaan op al je vragen over de Nederlandse vrouw anno 2017! Meer informatie vindt je hier.

Locatie: Campus Den Haag, Wijnhaven, Turfmarkt 99 Den Haag
Datum: 8 maart, inloop 19:30 u, start 20:00 u
Toegang: Gratis! Aanmelding is niet nodig.

9 maart – Vrouwendagdebat Europees Parlement in Nederland over Economische Zelfstandigheid

Op donderdag 9 maart organiseren het Informatiebureau van het Europees Parlement en de Vertegenwoordiging van de Europese Commissie in Nederland in samenwerking met de gemeente Rotterdam een bijeenkomst ter ere van Internationale Vrouwendag.

Het thema van het debat is economische (on)afhankelijkheid van vrouwen en de avond staat onder leiding van Petra Stienen.

Locatie: Rotterdam
Meer informatie is hier te vinden.

10 maart – Maak de toekomst Deventer 

Vrijdag 10 maart zullen kandidaat Tweede Kamerleden Keklik Yucel, Mirthe Biemans en Kirsten van den Hul en een zaal vol jonge wereldverbeteraars hun beste idee voor een mooiere toekomst pitchen, tijdens Maak de toekomst Deventer.Iedereen is deze avond van harte welkom in Café de Hip in Deventer. Stuur je idee hier naartoe en wie weet krijg jij straks het podium voor je pitch.

11 maart – Women’s March Amsterdam 

Op 11 maart zal er op nieuw een Women’s March plaatsvinden, naar aanleiding van Vrouwendag en de verkiezingen van 15 maart. Natuurlijk is ook dit keer Kirsten weer van de partij! Loop je mee?

12 maart – Politiek weer in de mode!

Op 12 maart gaat Kirsten op uitnodiging van studentenorganisatie Kompas met Jan Paternotte (D66) en Mahir Alkaya (SP) en studenten in gesprek over de vraag hoe jongeren beter te betrekken bij politiek. Ook meepraten? Mail naar info@kompasstudenten.nl

politiek-weer-in-de-mode-01

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: